Trauma Care First Responder 2.0

Ook nieuw bij Marcel Fleuren Training en Services is de training Trauma Care First Responder.                            Bent u die EHBO 'er of instructeur op het gebied van EHBO en heeft u interesse om verder de stof in te duiken en uw kennis en kunde te vergroten, dan is Trauma Care First Responder de aangewezen scholing om te volgen.

De training wordt verzorgd door een volledig ALS team, mensen die uit het veld komen en op elk moment van de dag ingezet kunnen worden bij een trauma slachtoffer of slachtoffers.

In deze training leert u de ABCDE methodiek, hoe een slachtoffer over te dragen aan de professionele hulpverleners door middel van de SBAR, het toedienen van zuurstof bij een slachtoffer, wat wel en niet mag en de gevaren hiervan. Natuurlijk mag bij deze training, stop de bloeding en het handelen bij bijvoorbeeld een aanslag of een ongeval met veel slachtoffers niet ontbreken.

De training wordt afgesloten met een praktijktoets, waarin alle facetten en de geleerde stof van de training aan bod zullen komen. Na het behalen van de toets krijgt elke cursist het certificaat Trauma Care First Responder en is klaar om bij elke kleine of grote calamiteit ingezet te worden.

Hebt u interesse in deze zeer interessante training, neem dan gerust contact op.

 
Opbellen
E-mail