Bedrijfshulpverlener (BHV)

Basiscursus 

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste hulp en het begeleiden van een ontruiming.

Wat houdt deze training in;

Na het uitwisselen van ervaringen die de deelnemers hebben meegemaakt, verwerken wij deze in het theoretische gedeelte. Daardoor sluit de training dan ook goed aan bij de cursisten.

Het praktijkgedeelte bestaat uit diverse vaardigheden waaronder verbandtechnieken, ziektebeelden, reanimatie en AED-bediening.
Omdat de kennis het meest effectief is middels praktijkopdrachten, maken wij gebruik van een Lotus slachtoffer. Verder wordt er ruim aandacht besteed aan brandpreventie, met onder andere kennis van diverse blusmiddelen/methodes.
CBR code 95 registratie mogelijk.

BHV herhaling

Houdt kennis en vaardigheden up-to-date! Dat kan middels deelname aan de BHV-herhalingscursus. 

Wat houdt deze training in;

Na het uitwisselen van ervaringen die de deelnemers hebben meegemaakt, worden deze uitgebreid behandeld zowel in de theorie als in de praktijk.                                                               Het praktijkgedeelte bestaat uit, herhaling van reeds eerder geleerde handelingen en methodes vanuit de basiscursus. Waarbij de cursist veel tips en tricks krijgt vanuit de praktijk.

Heeft u een opleidingsvraag of bent u benieuwd naar wat Marcel Fleuren Training en Services voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

 
Opbellen
E-mail