EHBO cursussen

Basiscursus

Dagelijks gebeuren er ongelukken. Thuis, op straat of op het werk. Variërend van ernstige tot minder ernstige ongevallen. Nog te vaak wordt er bij een ongeluk vertrouwd op het initiatief van een voorbijganger of collega. Of men wacht op een arts of een ambulance.
In zo'n geval kan een EHBO-cursus van levensbelang zijn!
Na het volgen van deze cursus, bent u in staat om op een juiste wijze eerste hulp te verlenen aan een medemens.
Bovendien kunt u met inzicht en kennis van letsels helpen om preventief ongelukken te voorkomen.
Certificering volgens Het Oranje Kruis en of NIBHV.

Herhaling EHBO

Voor Het Oranje Kruis en NIBHV gecertificeerde EHBO-ers.
Conform de richtlijnen van het NIBHV/Oranje kruis wordt de theoretische kennis en praktische vaardigheden van op peil gehouden.
Dit is mogelijk tijdens een herhalingscursus. Het diploma Eerste Hulp kan alleen door deelname aan een jaarlijkse herhalingscursus EHBO worden verlengd.

Cursus Eerste Hulp (EHBO) aan kinderen 

Eerste Hulp aan kinderen vraagt in bepaalde gevallen extra aandacht en kennis.
Sommige handelingen zijn anders dan bij een volwassene.
Met een cursus Eerste Hulp aan kinderen, weet u hoe u in bepaalde situaties hulp kunt verlenen aan zuigelingen en kinderen. Zoals stoornissen van de vitale functies, plaatselijke letsels of andere situaties die veel voorkomen.
Ook krijgt u inzicht in de gevaren die in het bijzonder zuigelingen (0-1 jaar) en kinderen (1-puberteit) bedreigen en de wijze waarop deze kunnen worden bestreden.
De cursus is uitermate geschikt voor ouders, scholen, kinderdagverblijven en
buitenschoolse opvang. 

Via de aanvullende zorgverzekering van vele ziektekostenverzekeringen, is een gehele of gedeeltelijke vergoeding op uw EHBO, kinder EHBO of reanimatietraining mogelijk.                     Zie hiervoor uw ziektekostenpolis.

Heeft u een opleidingsvraag of bent u benieuwd naar wat Marcel Fleuren Training en Services voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.
 

 

 
Opbellen
E-mail